公告版位
真情的最佳好媳婦
日期:2006/12/17 ~ 2007/12/30

真情迷的家家族舉辦的投票
創作者介紹
創作者 marcowallis 的頭像
marcowallis

『立靜情緣』

marcowallis 發表在 痞客邦 留言(1) 人氣()


留言列表 (1)

發表留言
  • jessica
  • I really miss Marco Lo Hing Fai's acting! Do you know where he went to after leaving ATV? I wish he'd return to TVB and film series for them again! He is goodlooking and has great acting skills!
  • Marco現在都在大陸活動哦!最近參加亞姐的選拔活動,大陸網站可能更多他的消息,謝謝你的支持!

    marcowallis 於 2009/08/17 19:36 回覆